Lillesand Blomster er en liten bedrift som legger stor vekt på kvalitet og personlig service.
Vi holder til i Handelshuset i Lillesand sentrum, rett ved sjøen. Butikken eies og drives av Jeanine S. Johansen som har fagbrev i blomsterdekorering, samt over åtte års erfaring med blomster.
Vi har siden starten i 2001 opparbeidet en trofast og fornøyd kundekrets. Vi leverer blomster på døren i Lillesand og Birkeland, men som Interflora medlem formidler vi blomster også til hele landet og store deler av verden.
Vi gjør alltid vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Faglige, kreative løsninger og punktlig levering.

 

Oppstarten til Lillesand Blomster as var Lundemo Gartneri, som ble startet av Trygve Thorkildsen i 1926. Han startet med utsalg fra sitt barndomshjem, men i 1927 ble det utsalg fra bygningen hvor nåværende Lillesand Blomster as ligger. Utsalget ble senere flyttet til ulike deler av Lillesand, samtidig som det var utslag på gartneriet.

I 1974 tok sønnen Tor over driften av Lundemo Gartneri. Han drev gartneriet frem til 1999. Senere dette året ble butikken leid ut til en gartner i Lillesand, driften av gartneriet ble lagt ned, og arbeidsrom og drivhus leid ut til kommunen. Etter 72 år var det slutt på driften ved Lundemo Gartneri. Navnet Lillesand Blomster ble overdratt til Vidar Hansen som da drev Centrum Blomster i Lillesand. Sommeren 2001 ble butikken solgt til Elisabeth K. Realfsen og Cecilie M. Hauge. og  I 2013 ble butikken solgt til nåværende eier Jeanine S. Johansen.